Lidt om Most-Bro 

Humanitær organisation Most-Bro er en selvstændig organisation, der har sine medlemmer i hele Danmark. 

Selve humanitær organisation Most-Bro blev stiftet i Danmark i 2004 med det formål at hjælpe befolkningen i Bosnien og Hercegovina, og især de mest udsatte personer, befolkningsgrupper, skoler og andre offentlige institutioner, der trænger til hjælp. Selv der er gået mange år siden krigens afslutning, er der stadig områder i Bosnien og Hercegovina med socio-økonomiske problemer.  Der er ældre, børn uden forældre og syge, og vi ønsker ikke at lade dem i stikken.

Ordet Most betyder ”bro” på bosnisk. Vores humanitær organisation forsøger at bygge en ”humanitær bro”, der forbinder Danmark og Bosnien i vores humanitære program. HO Most-Bro er åben for samarbejde med alle mennesker. Alle bidrag kan kan hjælpe de ovennævnte grupper. Man kan hjælpe ved at blive medlem, hjælpe enkelte indbetalinger, støtte skoleelever mm.

Humanitær organisation Most-Bro får donationer fra private personer, virksomheder og andre institutioner. Humanitær organisation Most-Bro i Danmark ønsker bl.a. at hjælpe folke- og mellemskoler i Bosnien med at elever og medarbejdere får bedre uddannelsesvilkår. I nogle skoler er uddannelseslokalerne næsten i forfald. 

Hermed vil vi gerne takke Herningvejskolen for donationen af brugte møbler. Blot et lille eksempel er de møbler, der blev modtaget fra Herningvejskolen og leveret til en skole i byen Mostar i den sydlige Bosnien og Hercegovina. Samt Frederecia Sygehus for deres donation af sygehusudstyr som blev sendt til byen Bugojno.

 

Alle bidrag vil blive offentliggjort på hjemmesiden og på Facebook. Vi respekterer dog også, hvis folk ønsker at forblive anonyme. De personer vil selvfølgelig ikke blive vist.

Alle bidrag betyder noget. Derfor bestemmer vores medlemmer selv, hvor meget de vil støtte med.

Sammen kan vi hælpe mange.

 

Team "Most-Bro"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.