hasib1

Hasib Puzic kommer fra Vlasic, Bosnien & Hercegovina. Som barn mistede han et ben. Det skete en skæbnedag, da han legede og gik i et mineområde, hvor han trådte på en mine.

For 6 år siden kom Hasib til Danmark ved hjælp af Most-Bro, hvor en dansk læge tilbød at lave en benprotese til Hasib. Den danske læge hedder Jens Peter og har sin egen klinik.

For nyligt kontaktede Jens Peter Most-Bro for at spørge om Hasibs benprotese og om den stadig fungerer. Efterfølgende kontaktede vi Hasib Puzic og her fortalte han os, at benprotesen stadigvæk fungerer uden problemer. Jens undrede sig over, at benprotesen ikke gik i stykker efter 6 år.

Takket være Jens Peter er Hasib Puzic i Danmark for anden gang. Den danske læge har nemlig tilbudt at lave endnu 1 benprotese uden omkostninger. Under samtalen med Jens Peter finder vi ud af, at den slags benprotese koster 50.000 kr.

STORT TAK til Jens som for anden gang hjælper Hasib Puzic.

hasib

hasib1

hasib2

 

Bandagist-Centret har delt Most Bros opslag.

I fredags havde Jens Peter besøg af Hasib. Hasib er bosnier og mistede som barn underbenet på en mine. Jens Peter lavede for 6 år siden den seneste protese til Hasib, som Bandagist-Centret har sponsoreret. For nogen tid siden, spurgte Jens Peter om ikke det var tid til en ny og Hasib var derfor i fredags forbi Aarhus-afdelingen til måltagning. Alle hjælper til for at få den hurtig færdig, så Hasib kan få sin nye protese med hjem i næste uge, inden han rejser hjem igen.
Hilsen Kristina

hasib3